Icona emailIcona maps

Icona Conformidad fitosanitaria

Les mesures aprobades

Es permeten dos tipus de tractaments fitosanitaris. El tractament de calor, en el qual el cor de la fusta arriba 56 º durant 30 minuts. I la fumigació amb bromur de metil.

Transpal ha optat per escollir la NORMA NIMF 15, tractament de calor, ja que la de bromur no està autoritzada per a la cadena alimentària. Registre N º ES-08-0032 HTDB

Logotip registre

Conformitat fitosanitària

Els embalatges de fusta destinats a exportació constitueixen una via per a la introducció d'organismes nocius, per aquest motiu s'ha adoptat una norma internacional NIMF-15 per a la reglamentació dels embalatges de fusta. Els països contractants de la Convenció Internacional de Protecció Fitosanitària (CIPF) poden aplicar a la importació les exigències fitosanitàries previstes per aquesta norma.

El programa de conformitat fitosanitària d'embalatges destinats a l'exportació cubreix els materials d'embalatge de fusta com ara: palets, fusta de estibar, caixes o tambors, planxes d'embalatge, plataformes de càrrega, caixons annexes, constituïts totalment o parcialment de fusta en brut de totes les espècies de coníferes.

Les Organitzacions Nacionals de Protecció Fitosanitària (ONPF) dels països exportadors als països que apliquen la norma, han de posar en marxa un dispositiu de control de conformitat dels embalatges de fusta que els siguin destinats.

 

Endavant
Endarrere

Nom titol

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

 

© TRANSPAL     Pol?gono industrial La Pedrosa, s/n     08783 Masquefa (Barcelona)     Telf. 93 772 72 14     Fax. 93 772 66 99
Poítica de privacitat            

Disseny i desenvolupament: aTotArreu.com